Hoppa till innehåll

Norrlands största padelhall!

I Sundsvall erbjuder vi 19 st banor tillgängliga för spel dygnet runt!

Padel24 – Sundsvall

Arena Manager: Andreas Bryngelsson
Adress: Södra Förmansvägen 6 (Birsta)
Telefon: 060-785 57 15
E-post: sundsvall@padel24.net
Reception/butik: Öppet alla dagar till 21.00
Öppet för spel: Dygnet runt!
Antal banor: 19 st (12 dubbel, 7 singel)
Varuautomat: Racket, bollar, drickor, bars
Betalning: Kort/swish (ej kontanter)

Ordinarie priser

A-tid dubbel: 400 kr/h
B-tid dubbel: 300 kr/h
A-tid singel: 300 kr/h
B-tid singel: 250 kr/h

Vänligen se Matchi för aktuella priser.
Fri avbokning 6h innan bokad tid!

Nu kör vi Sundsvall!

Vi erbjuder spel på 19 st banor fördelat på 12 st dubbel- och 7 st singelbanor, samtliga försedda med det officiella konstgräset som används på World Padel Tour.

Anläggningen erbjuder fritt Wifi och våra dubbelbanor har kameror anslutna till padelstreamer.com, perfekt för dig som vill streama träning eller match. Alla banor (förutom våra två panoramabanor) har försetts med bollnät upp till tak för att minska risken att bli störd av spel från angränsande banor.

Under bemannade tider är vår shop öppen där ni kan hyra racket, köpa bollar, träningskläder, drickor likväl som den senaste padelutrustningen från flera kända leverantörer. När receptionen är stängd så tar ni er in i anläggningen med den kod ni erhåller i samband med bokning via matchi/receptionen. Väl inne hänvisar vi till våra varuautomater för att hyra racket, köpa bollar/lindor likväl som för att släcka törsten.

Vår bollmaskin kan hyras under bemannade tider.

VI erbjuder seriespel i singel och dubbel med 1 st match per vecka. Superkul, så passa på och anmäl er till nästa omgång.

Via vårt sida på Matchi anmäler ni er för seriespel, americanos, frukostpadel, nybörjarkurser likväl som för fasta tider i form av abonnemang.

Kika gärna in i vårt VIP-rum med utsikt över hela hallen. Det kan ni boka för möten/after work/konferenser med plats för 20 personer.

Varmt välkommen till PADEL24seven i Sundsvall!

Vi söker fler lokaler för nyetableringar!

Vi söker lämpliga lokaler för kommande etableringar. Har du en större lokal på 2500-8500 kvm som är eller kommer bli ledig, alternativt en planerad nyproduktion, vänligen kontakta oss på info@padel24.net


Våra partners