Hoppa till innehåll

Nu finns vi i Skellefteå!

Vi erbjuder 8 st banor tillgängliga för spel dygnet runt!

Padel24seven – Skellefteå

Adress: Nöppelbergsvägen 16 H
Telefon: 0910-326 15
E-post: skelleftea@padel24seven.net
Öppet för spel: Dygnet runt!
Antal banor: 8 st (4 dubbel, 4 singel)
Varuautomat: Racket, bollar, drickor, bars
Betalning: Kort/swish (ej kontanter)

Ordinarie priser

A-tid dubbel: 400 kr/h
B-tid dubbel: 300 kr/h
A-tid singel: 300 kr/h
B-tid singel: 250 kr/h

Vänligen se Matchi för aktuella priser.
Fri avbokning 6h innan bokad tid!

Nu har vi öppnat i Skellefteå!

16 juni 2021 öppnade vi dörrarna till vår anläggning i Skellefteå. Vi erbjuder spel på 8 st banor fördelat på 4 st singel- och 4 st dubbelbanor, samtliga försedda med det officiella konstgräset som används på World Padel Tour.

Anläggningen erbjuder fritt Wifi och våra dubbelbanor har kameror anslutna till padelstreamer.com, perfekt för dig som vill streama träning eller match. Alla banor har försetts med bollnät upp till tak för att minska risken att bli störd av spel från angränsande banor.

Under bemannade tider är vår shop öppen där ni kan hyra racket, köpa bollar, träningskläder, drickor likväl som den senaste padelutrustningen från flera kända leverantörer. När receptionen är stängd så tar ni er in i anläggningen med den kod ni erhåller i samband med bokning via matchi/receptionen. Väl inne hänvisar vi till våra varuautomater för att hyra racket, köpa bollar/lindor likväl som för att släcka törsten.

I september startar vi våra seriespel i singel, dubbel och mix.

Via vårt sida på Matchi kan ni redan nu skicka in intresseanmälan för seriespel, nybörjarkurser likväl som för fasta tider i form av abonnemang.

Varmt välkommen till PADEL24seven i Skellefteå!

Vi söker fler lokaler för nyetableringar!

Vi söker lämpliga lokaler för kommande etableringar. Har du en större lokal på 2500-8500 kvm som är eller kommer bli ledig, alternativt en planerad nyproduktion, vänligen kontakta oss på info@padel24.net


Våra partners