Hoppa till innehåll

PADEL24 öppnar i Skellefteå

PADEL24 etablerar sin historiskt första padelhall i Skellefteå, vilket är startskottet på en planerad etablering av 6 st anläggningar under 2021. Etableringen sker i närheten av handelsområdet Solbacken, norr om centrum. Anläggningen blir Skellefteås största med 8 banor fördelat på 4st dubbel- och 4st singelbanor. Öppning är planerad till slutet av maj 2021.

– Skellefteå är en padelstad med högt tryck på befintliga banor. Att vi tillför 8 st nya banor på norra sidan av staden kommer bidra till att sporten får ett ännu starkare fotfäste i Skellefteå samtidigt som vi förenklar insteget för nya utövare genom vårt val att bygga en 50 procentig andel singelbanor, säger bolagets Vd Johan Åsberg.

Öppet dygnet runt

Anläggningen i Skellefteå kommer vara bemannad veckans alla dagar, men även på obemannade tider kommer det vara möjligt att spela.

– Det är möjligt att boka en tid när helst på dygnet. Vid bokning får du tillgång till en kod till vår entré, du kan hyra racket och köpa bollar via varuautomat och belysningen tänds & släcks med automatik.

Preliminär öppning i slutet av maj

Med anledning av COVID-19 så genomförs ingen traditionell invigning. I början av maj öppnar bokningssystemet och de första bokningsbara tiderna släpps från slutet av maj.

Adress: Nöppelbergsvägen 16 H, 931 76 Skellefteå

Läs mer om anläggningen i Skellefteå här.