Hoppa till innehåll

PADEL24 öppnar i Birsta!

PADEL24 etablerar sig i Sundsvall och bygger Norrlands största padelhall med hela 19 banor fördelat på 12 st dubbel- och 7 st singelbanor. Den nästan 7000 kvm stora anläggningen, vilken blir företagets andra av 6 st planerade etableringar under 2021, öppnar i K-rautas tidigare lokaler på handelsområdet Birsta, norr om Sundsvall.

– Detta blir en mäktig och påkostad anläggning, såväl exteriört som interiört. Med 19 st inomhusbanor blir vi Norrlands största padelhall samtidigt som vi sticker ut lite extra med vår satsning på 7 st singelbanor. Vår etablering förenklar insteget för nya utövare och kommer bidra till att sporten växer sig ännu starkare i regionen, säger bolagets Vd Johan Åsberg.

Öppet dygnet runt

Anläggningen i Birsta kommer vara bemannad till 21.00 veckans alla dagar, men då kedjan erbjuder möjligheten till spel dygnet runt så går det att boka och spela även på obemannade tider.

– Vid bokat spel på obemannade tider så nyttjas en personlig kod för att ta sin in i anläggningen. Via varuautomater kan racket hyras och bollar köpas samt att belysningen tänds & släcks med automatik.

Premiär i början av juni

Anläggningen kommer att stå helt klar i slutet av juni, men redan från början av juni räknar vi med att ett 10-tal banor ska vara spelbara och öppna för spel. Exakt öppningsdatum för allmänheten meddelas 1 juni. Bokning kommer att ske via bokningssystemet Matchi.se.

Adress: Södra Förmansvägen 6, 863 41 Sundsvall